Extra

De toekomst is nu

Bij het ontwerp van woonconcept de Wachters worden er op het gebied van duurzaamheid geen concessies gedaan. Een overzicht van prestaties en innovaties.

Collectieve verwarming

De komende jaren zal Ennatuurlijk duurzaam warmte leveren aan de 3.000 woningen in Zeewolde. De leveringen van deze groene warmte is een uniek energiezuinig project. De groene warmte wordt geproduceerd met een warmtekrachtkoppeling op biogas van melkveehouderij Van Beek uit Zeewolde. Dit wordt verkregen uit mest van koeien, vermengd met restanten van akkerbouw, de voedingsindustrie en grasmaaisel uit natuurgebieden. Dit principe is niet alleen goed voor het milieu, maar levert uiteindelijk ook een kostenbesparing op voor de inwoner.

water
Groen in en om het huis

De tuinen van alle woningen bij project De Wachters liggen aan direct vaarwater. De Brugwachter heeft eigen aanlegsteiger en Sluiswachter heeft een gemeenschappelijk aanlegsteiger. Uiteraard bent u helemaal vrij om uw tuin naar eigen wens in te vullen. De woningen krijgen elk een eigen waterton, zodat het regenwater kan worden opgevangen. Daarnaast zijn de woningen en appartementen gasloos hebben een hoge isolatiewaarde en beschikken over zonnepanelen. Uiterst duurzaam wonen!

water
De keuken die u altijd al wilde

Heel strak, modern of juist klassiek? Een kookeiland of heel minimalistisch? Er is bewust voor gekozen om in de basis geen keuken mee te nemen. Wel zijn er standaard aansluitpunten aangesloten die naar wens zijn te verplaatsen en uit te breiden.

water
Heerlijk, uw badkamer

Heerlijk even de boel de boel laten in uw badkamer. Hoe gaat ‘ie eruit zien? Het toilet op de begane grond en de badkamer boven worden compleet opgeleverd met tegelwerk en sanitair. Standaard is de badkamer voorzien van een vrijhangend toilet, wastafel, radiator en doucheopstelling. Houdt u van uitgebreid badderen? Upgrade ‘m dan met een luxe ligbad voor extra ontspanningsmomenten.

vogel